Ознака: сон

Доколку се чувствувате постојано поспани, експертите објаснуваат зошто е тоа така

За поздрав начин на живот практикувајте истовремено легнување порано и порано будење

Животен стил 5 години ago

Спиењето во прегратката има позитивно влијание на здравјето

Мое здравје 5 години ago

Овие навики за спиење се штетни по здравјето!

Мое здравје 5 години ago

Совети како полесно да се ослободите од главоболката

Здравство 5 години ago

Вртат колкови и раце, главоболки и чувство на слабост – Наглите временски промени сериозна закана за здравствената состојба!

Мое здравје 5 години ago

Како душекот на кој спиете влијае на вашето здравје?

Здравство 5 години ago

Анализа: Колку часа треба да спиете според возраста?!

Мое здравје 5 години ago

Ако спиете неудобно, еве неколку начини што ќе му помогнат на здравјето да тоа се надмине

Мое здравје 5 години ago

Понекогаш пред заспивање телото ќе „одскокне„ и ќе ве разбуди, зошто?