Ознака: стрес

Со овие секојдневни навики се таложат маснотиите околу стомакот

За здрав и долг живот прочитајте ги следниве совети

Животен стил 12 месеци ago

Ова се најголемите митови кога станува збор за водење здрав живот

Животен стил 12 месеци ago

Истражување: Кои се причините поради кои несвесно се дебелееме?

Здравство 1 година ago

Честата и зголемена употреба на сол во исхарана може да доведе до дијабет

Животен стил 3 години ago

Што треба да направите ако сте нервозни или сте во состојба на стрес

Здравство 5 години ago

Болести што се лекуваат со патувања: Ако имате мигрена посетете го Охрид, ако сте под стрес одете во село

Мое здравје 6 години ago

Спиењето во прегратката на саканата личност има позитивно влијание на вашето здравје

Мое здравје 6 години ago

Како да го намалиме стресот?!

Животен стил 6 години ago

Дали хорор филмовите се лоши за вашето здравје?