Ознака: црева

Исчистете ги наталожените отрови во цревата за само 2 минути!

Еднаш во 6 месеци мора да се исчистат цревата и крвните садови, еве како

Мое здравје 6 години ago

Како да ги исфрлите токсините од црвата?!

Мое здравје 6 години ago

Не е културно на јавно место, но зошто е добро да се испуштат гасовите од телото?