Ознака: здравствен дом скопје

За случајот со поликлиниката во Драчево ќе се формира Комисија

Стоилковски: Наместо да размислуваат за 140-те медицински сестри кои немаат земено плата, тие мислат како да наместат тендер од 22 милиони евра

Здравство 1 година ago

140 медицински сестри во Здравствен дом Сопје работат без плата и осигурување

Здравство 2 години ago

Пристигнаа поголем дел од неопходните ленти за мерење на шеќер во крв

Здравство 4 години ago

Лабораторијата во Поликлиника Бит Пазар пред колапс, реагенси нема ни за лек!

Здравство 4 години ago

Вработените во ЈЗУ Здравствен Дом – Скопје го прашуваат министерот Филипче: Каде е нашата јануарска плата?

Здравство 4 години ago

Дали МКФ како институција заслужува да биде осакатена? Кој ги води овие игри и и помага на власта во нејзините нечесни намери?

Здравство 5 години ago

Ирена Бухова: Нема да ја затвориме амбулантата во Ѓорче Петров, таму се лечат помеѓу 27 и 30 илјади пациенти

Здравство 5 години ago

САМО КАЈ НАС: Приватни болници се рекламираат во амбулантите на Здравствен дом „Скопје“

Здравство 5 години ago

Пациентите во Здравствениот дом Скопје заборавени, ама има богати гозби за Мехмедовиќ и градоначалникот на Гази Баба