Ознака: земјоделство

Истекува рокот за пријавување штети од невремето во земјоделството, од министерството топката ја префрлаат врз земјоделците

Климатските промени ги јадат струмичките „чушки и френки“ и го празнат џебот на земјоделците

Социјала 6 години ago

Земјоделците ако не го поклонат, го фрлаат бостанот – надлежните не гледаат проблем

Социјала 6 години ago

ВМРО-ДПМНЕ: Заев и Николовски го клекнаа земјоделието на колена, производителите на пченица на своја кожа ја чувствуваат нивната неспособност

Социјала 6 години ago

Власта глува на барањата на земјоделците – тие предлагаат решенија за проблемите со пласманот и штетите од климатските промени