Густата магла го блокираше авиосообраќајот – Откажани нови летови од скопскиот аеродром

Нови откажани летови попладнево и од скопскиот аеродром. По откажаните 8 утрински летови, густата магла повторно се спушти над главниот град и околината и спречени да се реализираат уште 6…

Нови откажани летови попладнево и од скопскиот аеродром. По откажаните 8 утрински летови, густата магла повторно се спушти над главниот град и околината и спречени да се реализираат уште 6 од попладневните летови на реалација Скопје-Атина, Скопје-Истанбул и Скопје – Загреб-Скопје.

Летот од Нирнберг е пренасочен и патниците наместо во Скопје ќе слетаат во Приштина.


Related Articles