Наредната недела на 06.05.2018 година во 15:30 часот во спортската сала Форца ќе се одржи хуманитарен натпревар за малата мила која боледува од тешка болест на мозокот.

Влезот во салата ќе биде бесплатен, а на влезот ќе има кутија за донации. Собраните парични средства ќе бидат префрлени на сметката на Мила која мора исто на операција во Кина.

Сите се поканети да дојдат во недела и уште еднаш да ја покажат својата хуманост и да и овозможиме на Мила шанса за среќно и безгрижно детство.

ТЕЛЕФОНИ ЗА ДОНАЦИИ

VIP 143 461 TELEKOM 070 143 153

ДОНАЦИСКА СМЕТКА

МИЛА ДИМОСКА

530500021204351

OHRIDSKA BANKA

ЗА ДОНАЦИИ ОД СТРАНСТВО

MILA DIMOSKA

str.Bogomilska 53, 6000 Ohrid, Macedonia

OHRIDSKA BANKA A.D. Skopje

IBAN CODE: MK07530280005506949

SWIFT: OHRIDMK22

Доколку не сте во можност да донирате – споделете, можеби вашите пријатели ќе можат да донираат.