По повод трети декември, Меѓународниот ден на лицата со посебни потреби, УЖ на ВМРО-ДПМНЕ од ОК Ѓорче Петров го повикува градоначалникот на општината Ѓорче Петров, Александар Наумовски, да постапува според законската регулатива во насока на заштита од дискриминација во нашата општина, рече на денешната прес-конференција, Ленче Нелоска од ВМРО-ДПМНЕ.

Во продолжение погледнете ја прес-конференција на Ленче Нелоска: