Доколку сакате брзо да станете во форма, ви нудиме совршена диета. За 7 дена отстранувате 4-6 кг!

Ве предупредуваме тоа да не го правите подолго или премногу често. Два месеци е доволно. А принципот е како што следува:

1, 2, 3 ДЕН– Јадете кисело млеко!

Првите три дена можете да јадете кисело млеко кога и колку што сакате. Кон тоа можете да додадете друга храна (1, 2, 3 ден). Можете да додадете варен ориз или варени компири во вашето мени. Постепено се зголемува исхраната и се додаваат други производи.

4, 5, 6 ДЕН– Освен јогурт, можете исто така да имате пилешки филети!

Пилешки во чорба, варено или печено – подгответе го како што вие сакате. За луксуз, додадете малку свеж зеленчук.

Нема газирани пијалоци! Од алкохолот може само да биде бело вино и не повеќе од 1 чаша. (може да се пие само 4ти, 5ти и 6ти ден).

7 ДЕН– На седмиот ден, не додавајте нова храна!