Овој трик помага кога веќе имате вирус или настинка. Тој е потполно едноставен и бесплатен, а го препорачува добро познат руски експерт за кинезитерапија.

Пристигнаа студени денови и доаѓаат болести. Секој има свој начин на справување со вируси, без оглед дали користи природен пијалок или додаток од аптека. Но, постои еден трик за подобрување на одбраната на вашето тело без да пиете ништо – доволно е само да купите пар дебели чорапи од волна.