Со овие состојки кои ќе ги додадете во Вашиот блендер можете да направите неодолив пијалок со кој ќе го започнете денот. Понекогаш наместо да добиеме вкусно и здраво смути, знаеме да си го саботираме ова утринско задоволство едноставно борејќи се со поривот да ја додадете секоја здрава состојка во нашиот пијалак. Но затоа ова смути е прекрасно за добар почеток на еден активен ден.

Потребно е:
1 доза протеин од ванила
1 мала лажичка стевиа во прав (или агаве сируп)
3-4 цедени мандарини
Ставете се во блендер неколку минути и наздравје!