TeleDoc конечно во Македонија

ТeleDoc е фантастичен производ и одличен начин за преземање контрола на вашата здравствена заштита. Европската водечката телездравствена услуга КОНЕЧНО И КАЈ НАС! Телемедицинско решение што ги решава трите најголеми проблеми…

ТeleDoc е фантастичен производ и одличен начин за преземање контрола на вашата здравствена заштита.

Европската водечката телездравствена услуга КОНЕЧНО И КАЈ НАС! Телемедицинско решение што ги решава трите најголеми проблеми во здравството:

  • Во секое време, од секое место, 24/7/365 на ваше располагање
  • Консултација и советување за здравствени проблеми
  • Нема повеќе чекање за медицинско внимание

ТeleDoc е фантастичен производ и одличен начин за преземање контрола на вашата здравствена заштита.

Тeledoc е европска водечка телездравствена услуга. Кога не се чувствувате добро, или имате прашања поврзани со вашето здравје, можете да добиете квалитетна нега од најразлични лиценцирани здравствени работници. Наоѓањето на лекар, медицинското досие, управувањето со здравствените ризици и одржувањете на здравјето се вообичаени предизвици ширум светот. Нашите виртуелни здравствени услуги им овозможуваат на членовите да имаат пристап до широк спектар на експертиза и да добијат основни упатства за подобро навигирање и решавање на нивните здравствени потреби.

ТеleDoc лекарите се достапни во секое време, ден и ноќ.

Имајте лекарска нега 24 часа на ден, 365 дена во годината. Барањата можат да се прават преку веб или мобилна апликација. Изберете време што е најдобро за вас, а Теledoc пребарувајќи ја својата мрежа ќе ве поврзе со лиценциран доктор.

Искусните професионалци на ТеleDoc се способни да советуваат за многу здравствени проблеми.

Виртуелната грижа како прва точка за пристап до здравствениот систем ги подобрува крајните резултати и нема дополнителни трошоци. За само 499 денари месечно, 2.499 денари годишно, или чланарина за целото семејство за 4.899 денари годишно може да ја користите оваа здравствена платформа која е изградена врз принципите на одговорност, интегритет и квалитет.

TELEDOC- најдобар начин за превентивна грижа за Вашето здравје!


Related Articles