Ознака: дом

Наместо на забар му давале апчиња за болка – Каков здравствен третман добиваат децата во Домот 25 мај?

Бебето оставено пред Домот за доенчиња во Битола не било родено ниту во битолската ниту во прилепската болница

Социјала 6 години ago

Новороденче оставено пред влезот на Домот за доенчиња во Битола!

Животен стил 6 години ago

Какво значење има фикусот според фенг шуи?

Животен стил 6 години ago

Кои места во домот се извор на бактерии?!

Животен стил 6 години ago

Кога ќе го прочитате новото истражување, веднаш ќе ги фрлите пешкирите од бањата

Колку често треба да се чисти домот?

Социјала 6 години ago

Исчезнале двајца штитеници од „Ранка Милановиќ“ и „25 Мај“

Животен стил 6 години ago

Зошто е добро дома да имате фикус?

Социјала 6 години ago

Уште две лица во притвор за хоророт кој го преживеа штитеничката од Домот “25 мај” која била силувана и абортираше