Ознака: фатмир меџити

Клиниката за Онкологија предупредува дека државата догодина мора да обезбеди повеќе пари за терапија на пацинетите

Меџити: Акцелераторот ќе проработи за три месеци, а КАТО-систем во јуни

Здравство 1 месец ago

Мизрахи: Само Венко Филипче на многу од прашањата во траење од 2ч и 45мин имаше плејада одговори „Не знам“, меѓу кои и одговорот „Не знам“ за постоењето на КАТО системот

Здравство 2 месеци ago

Комисија за здравство на ВМРО-ДПМНЕ: Нема термини за ехо на дојка, мамографија и биопсија

Здравство 2 месеци ago

Вакцинацијата против сезонскиот грип ќе започне кон средината на октомври

Здравство 3 месеци ago

Три нови сали за интервентна кардиологија и радиологија се пуштени во употреба во ГОБ „8 Септември“

Здравство 3 месеци ago

Меџити гарантира дека ќе има разрешување на случајот со Онкологија со точно име и презиме на оној кој се огрешил

Здравство 4 месеци ago

Дијабетичарите ќе можат да набават ленти за мерење шеќер во крв следната недела

Здравство 4 месеци ago

Конечно ќе се прошири позитивната листа на лекови по повеќе од една деценија

Здравство 4 месеци ago

Синдикат на Клинички центар: Со августовската плата да има усогласување со минималната, инаку можни се протести