Ознака: фејсбук објава

Комисија за здравство на ВМРО-ДПМНЕ: НЕ одбележување на европскиот ден и светската недела за рационална употреба на антибиотиците

Комисија за здравство на ВМРО-ДПМНЕ: Осврт на ревизорскиот извештај за Онкологија

Здравство 2 месеци ago

Комисија за здравство на ВМРО-ДПМНЕ: Дали ДСЗИ или трудовиот инскпекторат се ангажирани за загубениот живот во поликлиниката „Јане Сандански“

Здравство 5 месеци ago

Др.Лазаров: Постпородилната депресија е нешто на што многу малку му посветуваме внимание како здравство и како општество

Здравство 5 месеци ago

Во ЈУ за зеднички служби при Клиниките, доцни платата за месец мај, а за јуни е доведена под прашалник

Здравство 7 месеци ago

Комисија за здравство на ВМРО-ДПМНЕ: Одбележуваме 7 месеци, откако 7 пати триумфално не е реализиран договорот за платите на здравствените работници

Здравство 8 месеци ago

По речиси 100 дена и 12 последователни викенди работа, докторите од Ниш ја исчистија листата на чекање за кардиоваскуларни операции

Здравство 9 месеци ago

Игор Пехчевски: Сега кога лекот е тука, на клиниките, јас лекот не го добив

Здравство 10 месеци ago

Комисија за здравство на ВМРО-ДПМНЕ: Власта го намали буџетот за рана детекција на малигни заболувања за 2 милиони денари

Здравство 10 месеци ago

Успешно се изведе втора трансплантација на црн дроб во Македонија