Ознака: грција

Во Грција пристигнаа ажурираните вакцини против подваријантите на сојот Омикрон

Во Грција бројот на нови заболени од Ковид-19, за една седмица е зголемен за 7%

Здравство 5 месеци ago

Потврден е првиот случај на новата подваријанта „Кентаур“ во Грција

Здравство 5 месеци ago

Грција започна имунизација со ажурираните вакцини против Ковид-19

Здравство 6 месеци ago

Бројот на заразени и починати од Ковид-19 во Грција се намалил за 18 отсто

Здравство 6 месеци ago

Во Грција се намалува бројот на нови заболени, но расте бројот на починати од Ковид-19

Здравство 7 месеци ago

Грција регистрира зголемен број на заболени со Ковид-19 и тоа на туристичките дестинации

Здравство 10 месеци ago

Времетраењето на сертификатите во Грција ќе се усогласи со важноста на европските сертификати

Здравство 10 месеци ago

Во Грција бројот на новозаразени со коронавирус се зголемува

Здравство 11 месеци ago

Грција ја укина мерката за задолжително носење маски на отворено