Ознака: оливер спасовски

Денеска пред Анкетната комисија за Онкологија ќе одговараат Филипче и Меџити

Спасовски: За околу седум лица од Клиниката за Онкологија се водат финансиски истраги

Социјала 2 години ago

Се зголемува бројот на домашни жртви на трговија со луѓе, од 8 жртви 7 се деца

Социјала 4 години ago

ОФИЦИЈАЛНО: По 66 дена, од утре се укинува полицискиот час

Здравство 4 години ago

Куманово има 320 заразени, а Владата на седница допрва ќе одлучува дали ќе прогласи 14-дневен карантин

Здравство 4 години ago

Вистинското лице на инспекторатите, никој сега не води евиденција колку се загадува, пандемија има!

Здравство 6 години ago

Сестри се тепаат на големо, еснафското Здружение на медицински сестри молчи!

Здравство 6 години ago

Апчиња за концентрација делени на студенти, неофицијално или се од НВО или е лоша кампања?

Социјала 6 години ago

Мигрантите редовно влегуваат во државата. Спасовски: Нема простор за паника, Царовска молчи!

Животен стил 6 години ago

Заев без леб и вода може ,ама без овие соработници не размислува денот да го започне!