Ознака: прераспределба по градови и општини

Бројот на заразени од Ковид-19 во Македонија се искачи над 73 илјади, ова е состојбата по градови

Коронавирусот во Македонија однесе 800 жртви, а зарази повеќе од 21 илјада луѓе

Здравство 4 години ago

Бројот на заразени со Ковид-19 во Македонија достигна 14 004 лица, а 2697 се активни случаи

Здравство 4 години ago

Скопје и натаму води по бројот на активни случаи на Ковид-19

Здравство 4 години ago

Од коронавирусот во Македонија заболеа 12 840 лица, а бројот на активни случаи е 2932