Ознака: рак

СЗО: Незаразните болести стануваат посмртоносни од заразните

Израелските научници тврдат дека ја пронашле слабоста на малигните клетки

Мое здравје 4 години ago

Интер-Еврогенекс во борба против рак на дојка

Здравство 4 години ago

Седењето е нова форма на рак, Епл ги исфрла столовите од канцелариите

Мое здравје 4 години ago

Не смеете да пиете чај додека е врел!

Здравство 4 години ago

Можно ли е новиот лек да го запре ширењето на ракот?!

Мое здравје 4 години ago

Загрижувачки – Околу 97% од луѓето заболени од рак, ги имале овие проблеми со забите!

Мое здравје 4 години ago

Внимавајте, овој рак е многу опасен, препознајте ги симптомите на време!

Мое здравје 4 години ago

Лоша судбина – Без нејзина дозвола и ставиле силикони а заболела и од ретка форма на рак!

Мое здравје 4 години ago

Агенс, користен во детергенти и пасти за заби предизвикува рак