Ознака: родилка

Почина родилка во гинеколошката болница во Чаир

Се уште мистерија смртта на родилката Динева од Гевгелија – На Филипче му текна денес да формира Комисија, но не ја посетил гевгелиската болница!

Здравство 6 години ago

Сопругот на починатата родилка од Гевгелија се сомнева во лекарска грешка!

Здравство 6 години ago

Почина 31-годишна родилка од Гевгелија – Нејзини блиски обвинуваат за пропусти во здравствениот систем!

Здравство 6 години ago

Вистината за смртта на родилката од Штип останува мистерија – летните одмори причина за одлагањето

Здравство 6 години ago

Филипче лично им ветил на семејството на почината родилка од Свети Николе дека наредната недела ќе ги добијат резултатите од обдукцијата

Здравство 6 години ago

Три недели јавноста чека одговор од што почина родилката во Клиничката болница Штип – МЗ сеуште го изработува извештајот

Здравство 6 години ago

Здравствен хаос: Семејството на родилката од Свети Николе и натаму не знае од што починала

Здравство 6 години ago

Сеуште нејасно, од што и како почина младата родилка во штипската болница?

Здравство 6 години ago

Мистерија: Од што почина 28 годишната родилка?