Ознака: скопје

Скопје продолжува да се гуши, денеска сме на 7-мо место по загаденост во светот

Топлиот бран ќе се задржи до среда

Здравство 2 години ago

Скопје и Битола се градовите со најмногу активни случаи на Ковид-19 во земјава

Социјала 3 години ago

Вработените од Џонсон Мети чистеа јавни површини во Скопје, Велес и Куманово

Здравство 3 години ago

Во текот на изминатото деноноќие во Скопје нема нови хоспитализирани пациенти со Ковид-19

Здравство 3 години ago

Само 3 нови приеми се регистрирани во ковид центрите во Скопје за изминативе 24 часа

Здравство 3 години ago

Во изминативе 24 часа во Скопје се хоспитализирани само 3 нови пациенти

Здравство 3 години ago

Во изминативе 24 часа во Скопје се хоспитализирани 4 пациенти

Здравство 3 години ago

Во Скопје во последниве 24 часа се хоспитализирани само 12 пациенти со коронавирус

Здравство 3 години ago

Аерозагадувањето е во полн ек, Македонија се гуши