Ознака: специјализанти

Филипче го парализира здравствениот систем со лоши политики

Интернисти од Струмичката болница кажаа збогум, Филипче ќе прати специјалисти од Скопје

Здравство 6 години ago

Филипче со ново ветување, специјализантите ќе добијат плата, само нека чекаат!

Здравство 6 години ago

Специјализантите мирно протестираа, Филипче пак даде збор. Вреди или НЕ?

Здравство 6 години ago

Филипче бара, ДУИ не дава, докторите си одат, пациентите кој ќе ги лечи?

Здравство 6 години ago

Филипче: Си поигравме со старите, сега во септември нов оглас за државна специјализација согласно потребите на здравствените установи

Здравство 6 години ago

И новите приватни специјализанти се изборија за плата, на нивната прес конференција дојде и Филипче!

Здравство 6 години ago

Специјализанти бараат да добиваат плата – Испратија отворено писмо до Премиерот Заев

Здравство 6 години ago

Специјализантите, изманипулирани, изиграни, заборавени, без плата со празни ветувања или не? Министерот на потег!