Ознака: вработување

Softeligence почна со вработување ИТ експерти

Џонсон Мети останува партнер во професионалниот развој на студентите

Здравство 6 години ago

Здравствен дом Скопје работи без кадар, директорот бара 200 вработувања, министерот вели ќе биде, но не знае кога

Здравство 6 години ago

Кадар на СДСМ со послаб просек вработен како лекар на Клиниката за пулмологија, а одбиена специјализантка со просек 9.3

Здравство 6 години ago

Скандалозни огласи за вработување во ЈЗУ – Филипче се шета по странство, млади лекари и покрај знаење не можат да добијат работа!!

Здравство 6 години ago

И новите приватни специјализанти се изборија за плата, на нивната прес конференција дојде и Филипче!

Социјала 6 години ago

Царовска со предупредување – Ако работодавачот отпушти вработен, следните 2 годни нема да може да вработи друго лице

Здравство 6 години ago

Филипче бара тројца нови советници во кабинетот – Месечно за нив ќе троши 120 000 денари за плати!

Здравство 6 години ago

Во пунктовите за вакцинација во Крушево и Крива Паланка нема лекар!

Социјала 6 години ago

Лицата со инвалидитет конечно рамноправни на пазарот на трудот, законот влезе во Собранието на РМ.