Природна терапија која докторите ја предложуваат а резултетите се воодешувачки!

Секоја седмица во рок од четири недели треба да конзумирате тиква.

Прво што треба да направите е да излупите 100гр тиква, ставете ја во блендер, ставете малце вода и промешајте добро околу 5 минути. Вака ќе добиете права витаминска бомба.

Откако ќе го направите ова смуди она што треба да го знаете е дека се конзумира на празен желудник, 15-20 минути пред појадок. Освен тоа, овој третман нема контраефекти бидејќи се состои од природно овошје и вода.

Немојте да користите шеќер или други додатоци. Тиквата содржи активни состојки кои го елиминираат целиот холестерол од артериите, низ урината. Напитокот може да ги прочисти артериите и по конзумирањето, ќе се почуствувате по освежено и енергетично.