Ангела Петреска има 20 години и боледува од церебрална парализа. За подобрување на нејзината состојба потребно е да замине на операција во специјална хируршка клиника во Чуприја, Србија. Таа живее со својата мајка, која поради ниските финасиски примања не е во можност да ја покрие сумата за операција и пост оперативното лекување и затоа апелира за помош. Сите заедно да и помогнеме на Ангела!!! Еден повик и донација од 100 денари не е многу, но за Ангела живот значи.
Корисници на Телеком, јавете се на 070 143 -113
Сметка за донации:
300021000009022
Комерцијална Банка
Име: Ангела Петреска