Др.Игор Николов, денес на својот фејсбук профил напиша:

-Ротациите конечно започнаа…! Напливот на пациенти и бранот на заболени со Ковид 19 доаѓа. На колегите од Инфективна клиника им е потребна помош и одмарање. Само сложни и солидарни можеме да му се спротивставиме на невидливиот непријател.

-Само упорно и со добро подготвен Бел План можеме да успееме.