Дури 91% од населението ширум светот, живее на места со загаден воздух. Ова видео покажува каков ефект има загадениот воздух врз вашето здравје, дали предизвикува проблеми со срцето, дали може да биде причина за рак, дали загадувањето има влијание врз вашето неродено дете…