Слика и видео од непознати луѓе во амбулатно возило ги шокира минувачите кога видоа дека во возилото се пуши. Жена седната во задниот дел од возилото со цигара в рака додека возилото е во движење. Амбулнтното возило е со кумановски регистраски таблички, но не е познато зошто луѓето внатре пушат.