На сликата која денеска кружи на социјалните мрежи направена на хируршките клиники на приземје пред амбуланите се гледа човек кој лежи на земја ( најверојатно му се слошило), луѓе во цивилна облека му пружаат помош, а покрај нив поминува медицинско лице кое зборува на телефон и не го погледнува човекот или пак можеби бара помош од други колеги. Проценете сами!