Со овошна диета за една недела изгубете 5 килограми!

Прв и втор ден од диетата По будењето: чај од хибискус со мед. За ручек: 2 банани, 2 смокви и 1 јаболко со јогурт. За вечера: половина цитрон, 100 грама…

Прв и втор ден од диетата

По будењето: чај од хибискус со мед.

За ручек: 2 банани, 2 смокви и 1 јаболко со јогурт.

За вечера: половина цитрон, 100 грама јагоди.

Еден час пред спиење: неколку сливи и чаша чај

Трет и четврт ден

По будењето, шолја црн чај.

Појадок: чаша мешавина на свежи бобинки и јогурт.

За ручек: неколку мали парчиња од ананас.

За вечера: чај од камилица, еден портокал и еден банана средна големина.

Еден час пред спиење: смути од киви и јаболко.

Петти и шести ден

По будењето: една чаша зелен чај.

Појадок: 2 киви и чаша немастен јогурт.

Ручек: пире од банана и една мала чаша јагоди, сок од јаболко.

Вечера: фрапе од банана и круша.

Еден час пред да одите на спиење: чаша од било кое овошје и чај од нане.

Седмиот ден од диетата поминете го со свежо овошје


Related Articles