Ознака: денешна статистика

Бројот на активни случаи се зголемува, вака изгледа денешната состојба по градови

Бројот на активни случаи со Ковид-19 се зголемува, погледнете каква е состојбата во вашиот град

Здравство 3 недели ago

Погледнете по колку заболени од Ковид-19 има во вашиот град

Здравство 4 месеци ago

Вака изгледа денешната прераспределба на бројот на заболени од Ковид-19 по градови во Македонија

Здравство 4 месеци ago

Погледнете ја денешната состојба на бројот на заболени по градови низ Македонија

Здравство 4 месеци ago

Погледнете по колку заболени од Ковид-19 има во вашиот град

Здравство 6 месеци ago

Само две општини во Македонија имаат едноцифрен број заболени од Ковид-19

Здравство 6 месеци ago

Повеќе од половината активни случаи на Ковид-19 се во Скопје, а ова е состојбата во останатите градови

Здравство 7 месеци ago

По Скопје најмногу активни случаи со Ковид-19 има во Битола, дури 1423 лица

Здравство 7 месеци ago

Денеска се регистрирани нови 242 заболени и 6 починати од Ковид-19