Ознака: детска клиника

Две Универзитетски клиники денес добија нови директори

Најмладиот пациент во Македонија заразен со Ковид-19 е бебе старо две недели

Здравство 3 години ago

Комисија за здравство на ВМРО-ДПМНЕ: За животи се работи, затоа без лаги и манипулации

Здравство 5 години ago

Скандал: Пукната цевка на Детска клиника, Филипче ништо не презема

Здравство 5 години ago

Министерството за здравство не знае како да го сочува кадарот!

Здравство 5 години ago

Се ветуваше бесплатно здравство, а за Детската клиника пак се бара сапун и постелнина

Здравство 5 години ago

Психо-социјална помош и поддршка за децата заболени од рак на детската клиника, Филипче продолжува со анализи никаде го нема на дело!

Здравство 5 години ago

Светска недела на доењето: Се истражува употребата на мајчиното млеко во лекувањето канцер! Една убава вест конечно!

Здравство 5 години ago

Филипче кај ти се очите го гледаш ли ова, детската клиника без сапун и без тоалетна хартија, ти си местиш тендери и само повторуваш, не се секирајте ќе биде санирано И од тоа едно големо ништо. Таков министер си ти!!!

Здравство 5 години ago

Филипче: Најскапите лекови ќе ги обезбедува МЗ, да им олесниме на клиниките. Дали држи вода оваа идеја, дали ќе се изреализира, граѓаните прашуваат?