Ознака: епидемиолошки анализи

Вака изгледа денешната прераспределба на бројот на заболени по градови во Македонија

Бројот на активни случаи со Ковид-19 во земјава изнесува 4243 лица

Здравство 6 месеци ago

Погледнете по колку заболени од Ковид-19 има во вашиот град

Здравство 7 месеци ago

Денешната распределба на бројот на заболени со Ковид-19 по градови изгледа вака

Здравство 7 месеци ago

Бројот на нови заболени од Ковид-19 се намалува, денеска се регистрирани 124 нови случаи и 7 починати

Здравство 9 месеци ago

Денешната статистика на бројот на заболени низ општините во земјава изгледа вака

Здравство 10 месеци ago

Од Ковид-19 досега починале 7609 лица, а 8050 се активни случаи

Здравство 1 година ago

Погледнете по колку заболени од Ковид-19 има во вашиот град денеска

Здравство 1 година ago

Вкупно 17 градови во Македонија немаат ниту еден активен случај на Ковид-19

Здравство 1 година ago

Вака изгледа денешната статистика на бројот на активни случаи по градови