HAPPY WEEK акција во Нептун со големи празнични попусти и до 48 рати БЕЗ камата на СИТЕ производи на happy цени! Од 24-31 декември, до 48 рати без камата со haPPy кредитот или до 24 рати без камата со кредитните картички, потрошувачите ќе можат да си ги купат потребните производи по промотивни – haPPу цени со големи попусти. Нептун со оваа акција им овозможи шопинг до 24 рати без камата и на синдикалните организации со кои има склучено договор за соработка.

Оваа празнична сезона, изненадете ги вашите најблиски и подарете им нов уред по супер ниски цени и уживајте заедно во најубавиот дел од годината! Разгледајте ги понудите во 25-те продажни салони на Нептун ширум Македонија и изберете од големиoт избор на: телевизори, лаптопи, таблети, мобилни телефони, бела техника, мали апарати за домаќинство, прочистувачи на воздух и апарати за нега и убавина.

Со акцијата “Happy Week”, покрај големите попусти и можноста за шопинг на рати без камата потрошувачите во Нептун добиваат и:

– Кешбек од 5% при купување со кобрендираната НЛБ haPPy MasterCARD картичка

– За секоја кумулативна купопродажба во вкупна вредност од 30.000 денари, се добива ваучер од 900 денари за идни купувања.

Дознајте повеќе на https://www.neptun.mk/.