Николов: Место 100 илјади денари плата, лекарите ќе ги задржи Зоран Заев со ќотек…?!?

Стоп за насилството врз лекарите и здравствените работници…!!! Министерството за здравство и сите институции на државата да превземат се за да се казнат сторителите…!!!, пишува Игор Николов, член на ИК…

Стоп за насилството врз лекарите и здравствените работници…!!! Министерството за здравство и сите институции на државата да превземат се за да се казнат сторителите…!!!, пишува Игор Николов, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ, споделувајќи објава за нападнатиот лекар од тетовската болница.

-Место 100 илјади денари плата, лекарите ќе ги задржи Зоран Заев со ќотек…?!?
Молчи Синдиктот, молчи Лекарска Комора.!!! Секако ќе молчат, кога Претседателката на ЛКМ, Зоран Заев ја постави за директор на Клиника за Гастро…!!! Послатка е директорската функција, од тоа да ги штити докторите…!!!, пишува Николов.


Related Articles