Ознака: активни случаи

Погледнете по колку активни случаи со Ковид-19 има во вашиот град

За време на викендов со Ковид-19 се заразиле нови 1171 случаи, а 3 лица починале

Здравство 2 недели ago

Бројот на активни случаи се зголемува, вака изгледа денешната состојба по градови

Здравство 3 недели ago

Вака изгледа денешната статистика на активните случаи низ Македонија

Здравство 3 недели ago

Во последниве 24 часа регистрирани се нови 792 заболени и две починати лица од Ковид-19

Здравство 1 месец ago

Вкупниот број на активни случаи со Ковид-19 во Македонија изнесува 895 лица

Здравство 2 месеци ago

Вкупниот број на активни случаи со Ковид-19 во Македонија изнесува 570

Здравство 3 месеци ago

Погледнете во колку градови низ Македонија нема ниту еден заболен од Ковид-19

Здравство 3 месеци ago

Скопје и Битола се градовите со најмногу активни случаи на Ковид-19 во земјава

Здравство 3 месеци ago

Во 8 градови низ Македонија нема ниту еден заболен од Ковид-19, погледнете кои се тие