Ознака: прераспределба по градови

Само 374 лица се активни случаи со Ковид-19 на ниво на цела Македонија

Ковид-19 состојба на заболени по градови во Македонија

Здравство 3 години ago

Вака изгледа денешната прераспределба на бројот на заболени по градови

Здравство 3 години ago

Погледнете по колку активни случаи на Ковид-19 има во вашиот град

Здравство 3 години ago

Вака изгледа денешната прераспределба на активните случаи по градови

Здравство 3 години ago

Нови 365 случаи денеска се заразија со Ковид-19, а 37 починаа

Здравство 3 години ago

Ковид-19 биланс денеска: 86 нови случаи и 37 починати од вкупно 808 тестирања

Здравство 3 години ago

Коронавирусот во Македонија повторно руши рекорди, регистрирани се 726 новозаболени и 7 починати

Здравство 3 години ago

Нови 554 заболени, 8 починати и 7748 активни случаи на коронавирусот денеска во Македонија

Здравство 3 години ago

Повторно висока бројка на заразени, 416 се новозаболени, а 7 лица се починати