Ознака: заболени по градови

Бројот на активни случаи со Ковид-19 е значително намален низ целата територија на Македонија

Најнова статистика на бројот на заболени по градови низ Македонија

Здравство 2 години ago

Во 15 Општини низ Македонија нема ниту еден заболен од Ковид-19, еве кои се тие

Здравство 2 години ago

Од вкупно 300 активни случаи со Ковид-19, 211 се во Скопје

Здравство 2 години ago

Вкупниот број на активни случаи со Ковид-19 во земјава изнесува 339 лица

Здравство 2 години ago

Вака изгледа состојбата со бројот на заболени од Ковид-19 по градови за изминатите 24 часа

Здравство 2 години ago

Од 378 активни случаи на Ковид-19, 233 се во Скопје

Здравство 2 години ago

Дури 10 општини низ Македонија немаат ниту еден заболен од Ковид-19

Здравство 2 години ago

Вака изгледа денешната прераспределба на бројот на заболени по градови во Македонија

Здравство 2 години ago

Бројот на активни случаи со Ковид-19 за изминатите 24 часа изнесува 689 лица