МЗ: Податоците за состојбата со Ковид-19 од викенд ќе се објавуваат во понеделник

Министерството за здравство на Република Македонија денеска информираше дека податоците за состојбата со Ковид-19 од викенд ќе се објавуваат во понеделник. Овој заклучок го донела Комисијата за заразни болести на…

Министерството за здравство на Република Македонија денеска информираше дека податоците за состојбата со Ковид-19 од викенд ќе се објавуваат во понеделник.

Овој заклучок го донела Комисијата за заразни болести на последниот состанок, согласно предлогот на Институтот за јавно здравје кој вели дека дневното инфо за состојбата со Ковид-19 во текот на викендите треба да се подготвува и презентира во понеделник.


Related Articles