Ознака: вкупно дијагностицирани

Бројот на активни случаи се зголемува, вака изгледа денешната состојба по градови

Само еден град во земјава нема ниту еден заболен со Ковид-19

Здравство 3 недели ago

Вкупниот број на активни случаи со Ковид-19 за изминативе 3 дена изнесува 2719 лица

Здравство 1 месец ago

Вкупниот број на активни случаи со Ковид-19 во Македонија изнесува 895 лица

Здравство 2 месеци ago

Вкупниот број на активни случаи со Ковид-19 во Македонија изнесува 570

Здравство 3 месеци ago

Вака изгледа денешната прераспределба на бројот на активни случаи со Ковид-19 низ Македонија

Здравство 3 месеци ago

Во 8 градови низ Македонија нема ниту еден заболен од Ковид-19, погледнете кои се тие

Здравство 4 месеци ago

Во 8 Општини низ Македонија нема ниту еден заболен од Ковид-19, погледнете кои се тие

Здравство 4 месеци ago

Само 621 активен случај на Ковид-19 е билансот за главниот град во изминативе 24 часа

Здравство 4 месеци ago

Само еден град во Македонија нема ниту еден заболен од Ковид-19